Elke dag raadpleegt 92% van de Nederlanders Google12 miljoen Nederlandse Facebookgebruikers. Uw doelgroep!?Een maand op Google adverteren voor €100 zonder verplichtingen!Hoeveel keywords heeft u nodig?

Garantie op Adverteren


Lowbudgetadverteren.nl heeft de laagste prijsgarantie. Goedkoper adverteren op Google of Facebook kan niet! Ziet u eenzelfde pakket toch ergens goedkoper? Wij betalen u het verschil terug en geven u €100 advertentietegoed!

De laagste prijsgarantie van Lowbudgetadverteren.nl is uniek in Nederland. Geen elk ander bedrijf geeft garantie op adverteren! Lowbudgetadverteren wil hiermee aangeven dat adverteren niet duur hoeft te zijn. En de kwaliteit zal er niet minder om zijn. Uw site wordt namelijk gewoon op Google gezet en u bepaalt uiteindelijk zelf met welke woorden u gevonden wil worden. Kwaliteit en laagste prijs kunnen dus perfect samen gaan.

Vindt u, als Lowbudgetadverteren.nl klant, dus een bedrijf die exact hetzelfde pakket aanbied en de abonnementsprijs is lager, dan krijgt u het verschil van het abonnement terug + € 100 aan advertentietegoed op Google. Hierdoor bent u dan dus weer voordeliger uit.

Voorwaarde is wel dat u uiteraard geen openstaande facturen moet hebben staan en u een lopend contract met Lowbudgetadverteren.nl heeft. De laagste prijs garantie geldt uiteraard niet op het 1 maand uitproberen pakket.

Pakketten
Naam
Telefoonnummer
Website
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld