Elke dag raadpleegt 92% van de Nederlanders Google12 miljoen Nederlandse Facebookgebruikers. Uw doelgroep!?Een maand op Google adverteren voor €100 zonder verplichtingen!Hoeveel keywords heeft u nodig?

Garantie op Adverteren


Lowbudgetadverteren.nl heeft de laagste prijsgarantie. Goedkoper adverteren op Google of Facebook kan niet! Ziet u eenzelfde pakket toch ergens goedkoper? Wij betalen u het verschil terug en geven u €100 advertentietegoed!

Bereik via Facebook ook uw klanten.

U kunt op Facebook kiezen om uw doelgroep wekelijks op de hoogte te houden van uw activiteiten. Iedereen die op uw Facebookpagina op de "vind-ik-leuk"knop heeft geklikt ziet automatisch uw updates, aanbiedingen of andere dingen die u met uw klanten wilt delen.

Het voordeel van Facebook is dat u niet op trefwoord gevonden wordt. Wij kunnen uw doelgroep benaderen op bijvoorbeeld leeftijd, opleiding, interesses, of zelfs woonsituatie als gezin, thuiswonend, vrijgezel of getrouwd.
Hierdoor kunnen we nog nauwer aansluiten op de klant die u nodig heeft.

Heeft u geen Facebook bedrijfspagina? Lowbudgetadverteren.nl kan er een voor u maken. Al voor € 100,00 ex BTW heeft u er al een.

Ook is het mogelijk om een 'like' campagne te voeren. U betaald bij ons € 300,00 (ex BTW) voor een 'like' campagne. Hierin zit voor 225 euro aan kliks en 75 euro aan campagnefee. Zodra uw klik tegoed op is stopt uw campagne automatisch. Uiteraard kunt u de campagne ook verlengen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Bel ons nu voor een afspraak en voor de mogelijkheid om te kijken wat voor u het beste is op 050-3642173.