Elke dag raadpleegt 92% van de Nederlanders Google12 miljoen Nederlandse Facebookgebruikers. Uw doelgroep!?Een maand op Google adverteren voor €100 zonder verplichtingen!Hoeveel keywords heeft u nodig?

Garantie op Adverteren


Lowbudgetadverteren.nl heeft de laagste prijsgarantie. Goedkoper adverteren op Google of Facebook kan niet! Ziet u eenzelfde pakket toch ergens goedkoper? Wij betalen u het verschil terug en geven u €100 advertentietegoed!

Ondanks de recessie toch meer netto winst.

We hebben te maken met een recessie zegt iedereen. Alleen waarom merkt Google er niks van? 

Google heeft 2,2 miljard euro netto winst gemaakt in het eerste kwartaal van 2012. Netto winst! Dus er blijft alles van over. De omzet van Google was een schamele 10,65 miljard dollar. Weer meer dan het jaar ervoor. Dus bij Google geen recessie.

Strijd tussen gevoel en werkelijkheid.
Het blijft onverdeeld populair om via Google te zoeken en gevonden te worden. Het is natuurlijk logisch, want gevonden worden is de mogelijkheid om zaken te doen. Toch horen we vaak van mensen die zeggen: "ik wil niet betalen voor een klik, want dat kost mij geld zonder dat ik weet of ik ook wat verkoop." Daar verbazen wij ons wel eens over. Kijk je namelijk in een krant, dan zie je ze groot erin staan.  Terwijl als je een klik krijgt via Google je weet dat je een bezoeker krijgt in je digitale winkel/folder. Dat is juist ook waarom klanten willen zoeken.

Draai het als ondernemer eens om. Kijk nu eens waar de klant zich beweegt. Is dat online? Of is het in de offline wereld. En vraag dat nu niet aan uw bestaande klant waar u nu toch al mee zaken doet. Die zal namelijk zeggen dat ze u kennen vanuit de historie. Dat is dus geen referentie die goed is. Vraag gewoon eens aan mensen in de winkelstraat. Het zal u verbazen hoeveel mensen zeggen dat ze uw soort p[roduct of dienstverlening op Google gaan zoeken.

Proberen?
Wij durven de stelling wel aan dat u daar wel meer bezoekers naar uw website kan gaan trekken. Sterker nog: wij durven u wel een maand lang op Google te zetten zonder dat het u iets kost. Het enige wat u betaald zijn de kliks. En dan zelfs maar voor € 100,00 ex BTW. Een maand lang een professionele campagne voor niets! En levert het geen bezoekers op dat stopt u zonder enige verplichting! 

Nog niet overtuigd dat Google werkt? Denk hier eens over na: "Als Google geen geld zou opleveren was er niemand die nog ging adverteren via Google."Pakketten
Waarom bij ons?
  1. Professionele Adwords campagne
  2. Laagste prijsgarantie
  3. Nooit meer uitgeven dan afgesproken
  4. Geen omkijken naar uw vindbaarheid op Google
  5. Vaste contactpersoon
Recente blogs